miercuri, 23 iunie 2010

arta si joaca






Acu 2 seri ne-a chinuit talentul. Mai bine zis pe mami si pe tati, care s-au hotarat sa imi inveseleasca locul de joaca, mai exact peretele de langa patut. Au luat niste vopsele si ceva sabloane si puteti vedea si voi ce a iesit :). A fost distractiv. Tati pregatea sabloanele cu vopsea iar mami facea pe artista ( sa nu zica cineva ca nu se trage dintr-o familie de artisti :) ) - adica picta peretele. Am contribuit si eu cum am putut si cu toata grija lor, am reusit sa am si eu vopsea pe mine peste tot. Faina experienta !

In rest, sunt trista, mai ales azi, ca nu am iesit pe afara. M-am obisnuit cu plimbari de ore intregi prin parc si prin oras, dar azi a plouat intr-una si n-am avut cum sa ne facem plimbarea.
Sambata de exemplu desi erau nori ne-am riscat si am pornit la plimbare. Tinta noastra era parcul. Ne-au prins vreo 2 ploi zdravene pana acolo, dar mami nu s-a dat batuta:am ajuns in parc la cafea, ca de obicei. Problema e ca ploaia a devenit tot mai zdravana asa ca am fost nevoite sa stam pe terasa sub umbrela vreo ora jumate, timp in care eu am tras un pui de somn super fain (afara tuna de numa' dar eu n-aveam treaba).

Sunt plina de energie de buna dimineata, iar mami tre sa fie tot cu ochii pe mine. Daca ma lasa in patut eu incerc imediat sa ma ridic in fund (si chiar reusesc), dupa care ma chinui sa ma ridic in picioare (asta nu mi-a iesit inca). Daca ma pune cineva in picioare reusesc sa fac cativa pasi in lateral daca ma tin bine de marginea patutului.

Ce sa mai zic? Astept sa iasa soarele si pe strada mea :) .

Va pup
Anamaria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu